Tuesday, November 17, 2009

leganya hati ini.

hahahahhahahahhaaa.. akhirnya. lega btul hati nih bla d aslmt lepas pre-reg utk msuk main campus nanti. akhirnya, segala kerisauan sudah pun dilalui. haha.. mna x nya, smpi terbawa-bawa dlm mimpi xbole nak reg. gla ah. bole demam mcm nih. hehe. tu la, waktu nak dftr tuh mmg berdebar2 rasanya. breakfast pun xamik. heehe. bkn main nervous. huhu. tp itu la, bkn main busy lagi. dpn laptop nih da ada mcm2 jenis kertas. hehe, ni xckp ape yg di-display-kan di screen laptop.
haha. ym? jgn ckp la. mmg byk windows yg bukak. haha. dgn sambil2 tuh download manga. hehehe. xde keje btul minah ini. :p

hmm... sungguh xsabar rasanya nak pegi ke malam sehati berdansa pada hari khamis ni. Mak Na ad ajk pegi, so ape lagi. xmau lps kan peluang. lgpun mak na tuh ass secretary utk Persatuan Telesimia. hehe.. cant wait!! :D

2 comments:

~BaBYHEarTY ~ said...

aku pham2..hehe
sbb aku pon melaluinye jge..haha
gler ah, dpt g sehati bdansa?? pergh, nnt aku tgk mke ko kt tv..hehe
kim slm kat fahrin..huhu

petite said...

hahaa.. insya-Allah ak kirimkan salam ko kat fahrin.. hehehehe.. mmg la ko melaluinya juga. ko pun skali dgn ak kan?? huhu.. ko adalah salah sorang dpd org ber-ym dgn ak. hehehehee.. :D